Terug

Wil je mee doen?

Wil jij in aanmerking komen om aan te schuiven aan één van de dialoogtafels? Vul dan onderstaand formulier in. Er is ruimte voor circa 400 deelnemers. Let op, niet iedereen die zich inschrijft kan dus ook deelnemen. 

Door dit het formulier in te vullen, geef je akkoord voor het opslaan van benodigde persoonsgegevens. Jouw e-mailadres wordt alleen gebruikt om je eventueel uit te nodigen voor de dialoogtafels. Je kunt jouw inschrijving ook intrekken. Dit kun je doen door een mail te sturen aan info@watisjouwidee.nl. Voor meer informatie vind je hier onze privacy verklaring.

Let op: ben je jonger dan 17 jaar? Dan heb je toestemming nodig van je ouders om je in te schrijven voor een dialoogtafel.Ik heb interesse om mee te praten over een van de volgende thema's (meerdere antwoorden mogelijk).

* verplicht

Ben je geselecteerd om deel te nemen? Zodra de data van de dialoogtafels bekend zijn, ontvang je hiervoor een uitnodiging. Je ontvangt een link om online mee te doen (videobellen).

  • Wil je een onderwerp aandragen voor de gesprekken?  Geef het aan ons door.
  • Wil je op de hoogte worden gehouden? Vul dan hier je gegevens in om de nieuwsbrief te ontvangen.
  • Wil je zelf een dialoog in je eigen omgeving opstarten? Vind dan hier de tips om zelf een gesprek op te starten.
  • Heb je vragen over het coronavirus en/of de maatregelen? Dan kun je terecht bij het publieksinformatienummer 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur). Vanuit het buitenland is het nummer te bereiken door te bellen naar +31 20 205 1351.